12.1.21

Cum Covid 19 schimba viitorul vaccinurilor

 Analiza facuta de Joseph Mercola Fact Checked


STORY AT-A-GLANCE

Prin presiunea pentru vaccinarea obligatorie contra COVID-19 sau impunerea restricțiilor sociale celor care refuză, vaccinul COVID-19 deschide calea către experimentarea medicală neconsensuală a publicului larg.

De la începutul pandemiei, liderii mondiali au avertizat că distanțarea socială, purtarea măștii, restricțiile de călătorie și alte măsuri vor deveni parte a „noului nostru normal”. Și, deși vaccinul este vândut ca o modalitate de a pune capăt pandemiei și de a ne readuce la normal, nu poate, deoarece a fost evaluat doar pentru capacitatea sa de a diminua simptomele COVID-19, nu reduce riscul de infecție, spitalizare sau deces.

În timp ce unor vaccinuri COVID-19 li s-a acordat autorizație de utilizare de urgență, încă nu au finalizat nici măcar studiile clinice din etapa 3. Datele pentru unele puncte finale nici măcar nu vor fi colectate până la 24 de luni de la injectare. Ca atare, acestea sunt încă în întregime experimentale

Efectele secundare adverse ale vaccinurilor COVID-19 sunt încă relativ necunoscute. De asemenea, nu se știe dacă acestea ar putea afecta fertilitatea - o preocupare reală, deoarece vaccinul vă determină corpul să producă anticorpi împotriva proteinei SARS-CoV-2, iar proteinele spike conțin, la rândul lor, proteine ​​omologate cu sincitină, care sunt esențiale pentru formarea placentei. Dacă sistemul imunitar al unei femei începe să reacționeze împotriva sincitinei-1, atunci există posibilitatea ca aceasta să devină infertilă Vaccinul ARNm Pfizer conține polietilen glicol (PEG), iar studiile au arătat că 70% dintre oameni dezvoltă anticorpi împotriva acestei substanțe. Aceasta sugerează că PEG poate declanșa reacții alergice fatale la mulți care primesc vaccinul


În raportul său video din 24 decembrie 2020, 1,2 "Viitorul vaccinurilor", jurnalistul de investigație James Corbett analizează modul în care romanul vaccin COVID-19 deschide calea către experimentarea medicală neconsensuală a publicului larg. Așa cum a menționat Corbett, dacă instituția medicală internațională își dă drumul, nimic nu va reveni la „normal” până când oficialii din domeniul sănătății mondiale nu vor stabili definitiv că există un vaccin COVID eficient. Chiar și atunci, totuși, este posibil ca lucrurile să nu revină la normalul cu care ne-am obișnuit sau pe care îl așteptăm. De la începutul pandemiei, liderii mondiali au avertizat că distanțarea socială, purtarea măștii, restricțiile de călătorie și alte măsuri vor deveni parte a „noului nostru normal” 3. Oricum ar fi, refrenul pe care îl auzim de la Bill Gates, Dr. Anthony Fauci și o lungă listă de alți lideri mondiali este că orice sentiment de normalitate va rămâne evaziv până când sau dacă toată populația globală va fi vaccinată împotriva SARS -CoV-2

Noua lume curajoasă a vaccinurilor
„Publicul este pregătit pentru o campanie de vaccinare globală fără precedent”, spune Corbett. Cu toate acestea, o problemă majoră este că vaccinurile actuale COVID-19 sunt încă în stadiul experimental. Deși li s-a acordat autorizația de utilizare de urgență, încă nu au finalizat studiile clinice din etapa 3. Datele pentru unele puncte finale nici măcar nu vor fi colectate până la 24 de luni de la injectare.

O altă problemă este că efectele secundare adverse ale vaccinurilor COVID sunt încă relativ necunoscute datorită vitezei de urzeală "fanatice" cu care au fost dezvoltate.

Chiar dacă există un singur eveniment grav la 1000 de persoane, cumulativ ar echivala cu 100.000 de persoane care ar fi afectate de vaccin pentru fiecare 100 de milioane de vaccinați - un preț ridicat pentru o infecție care are o rată generală de fatalitate a infecției neinstituționalizate de doar 0,26% .4 Dintre cei cu vârsta sub 40 de ani, rata mortalității infecției este de doar 0,01%, ceea ce este mai mic decât cel pentru gripa sezonieră.5

Un al treilea aspect pe care Corbett îl abordează în raportul său este faptul că vaccinurile COVID-19 sunt „spre deosebire de orice vaccinuri care au fost folosite vreodată pe populația umană până acum” și „la fel de diferite pe măsură ce apar aceste vaccinuri, ele reprezintă doar chiar începutul unei transformări complete a tehnologiei vaccinului care are loc în prezent în laboratoarele de cercetare de pe planetă. "

„Amenințarea cu forțarea sau forțarea oamenilor de a deveni cobai nevoiți într-un experiment medical în curs este imorală. Dar chiar și perspectiva aplicării unor astfel de mandate ar presupune ridicarea unui sistem de supraveghere și urmărire care amenință în continuare drepturile și libertățile de bază. La urma urmei, pentru a determina cine a fost vaccinat ... va trebui să existe un sistem pentru identificarea și urmărirea fiecărui beneficiar de vaccin. ~ James Corbett”


Vaccinurile COVID-19 sunt cu adevărat la fel de eficient ca cele publicitate? 


Pe o notă importantă, în timp ce vaccinurile Pfizer și Moderna au raportat rate de succes foarte mari, „succesul” lor este măsurat doar prin capacitatea lor de a diminua simptomele COVID-19 moderate până la severe, cum ar fi tusea și cefaleea. Probabil, acest lucru ar reduce riscul de spitalizare și decese pentru persoanele vaccinate. Cu toate acestea, după cum se explică în „Cum sunt aranjate studiile privind vaccinurile COVID-19”, vaccinurile nu au fost evaluate pentru capacitatea lor de a preveni efectiv infecția și transmiterea virusului. Deci, deoarece vaccinul nu poate reduce infecțiile, spitalizările sau decesele, nu poate crea imunitate efectivă dobândit de vaccin și nu poate pune capăt pandemiei, chiar dacă acesta a fost principal punct de vânzare al vaccinului. Mai mult, după cum a remarcat Corbett: 7 „Studiile sunt susținute ca implicând zeci de mii de oameni, dar în procesul Pfizer, doar 170 dintre aceștia au fost raportate ca fiind„ diagnosticate cu COVID-19 ”în timpul procesului. Dintre aceștia, 162 au fost în grup placebo și opt au fost în grup de vaccinuri. Din aceasta, se deduce că vaccinul a împiedicat 154/162 persoane să dezvolte boala, sau „95%”. Dar, după cum subliniază chiar British Medical Journal, 8 'se raportează o reducere relativă la risc, nu o reducere absolută la risc, care pare a fi mai mică de 1% "


COVID-19 Ushers într-o rasă complet nouă de vaccinuri

Revenind la punctul principal al raportului Corbett, vaccinurile COVID-19 aflate în curs de dezvoltare nu seamănă cu niciun alt vaccin lansat vreodată. Sunt vaccinuri cu ARNm și nu funcționează ca vaccinurile convenționale. Pe scurt, ARN sunt molecule care codifică anumite proteine. ARN-ul utilizat în vaccinurile COVID-19 codifică proteina SARS-CoV-2.

Ideea este că prin injectarea acestui ARN, propriile dvs. celule vor începe să producă și să secrete proteina SARS-CoV-2. Sistemul dvs. imunitar va răspunde apoi la prezența acelei proteine ​​virale producând anticorpi. Este important să ne dăm seama că această tehnologie este complet nedovedită și nu se știe cum această programare ARN ar putea afecta sănătatea dumneavoastră în anii următori. După cum explică Corbett: 9

„Termenul„ vaccinare ”… a ajuns să se refere la procesul general de introducere a imunogenilor sau a agenților infecțioși atenuați în organism pentru a stimula sistemul imunitar să lupte împotriva infecțiilor. Dar nu așa funcționează vaccinurile cu ARNm.

Spre deosebire de vaccinare, care implică introducerea unui imunogen în organism, vaccinurile ARNm încearcă să introducă ARN mesager în organism pentru a „păcăli” celulele corpului respectiv în producerea de imunogeni, care apoi stimulează un răspuns imun ...

În ciuda argumentului omului de paie potrivit căruia opoziția față de vaccin vine exclusiv de la membrii publicului ignoranți care sunt îngrijorați de faptul că li se „injectează mircochips”, există îngrijorări autentice cu privire la siguranța pe termen lung a acestor vaccinuri provenind din comunitatea științifică și chiar și de la denunțătorii din rândul producătorilor Big Pharma. "

1 decembrie 2020, doi astfel de denunțători - Dr. Wolfgang Wodarg, fost președinte al Adunării parlamentare a Comitetului de sănătate al Consiliului Europei, și dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și șef șef la Pfizer Global R&D - au depus o petiție10 solicitând Agenției Europene de Medicină să oprească studiile clinice de fază 3 ale vaccinului cu ARNm Pfizer până când vor fi restructurate pentru a răspunde problemelor critice de siguranță.


Principalele probleme de siguranță 


Cele patru preocupări cheie privind siguranța specificate în petiția11 către Agenția Europeană de Medicină sunt:
1. Potențialul de formare a anticorpilor non-neutralizatori care pot declanșa o reacție imună exagerată (denumită îmbunătățire imună paradoxală sau amplificare imună dependentă de anticorpi) atunci când individul este expus la adevăratul virus „sălbatic” post-vaccinare. Amplificarea dependentă de anticorpi a fost demonstrată în mod repetat în studiile cu vaccin coronavirus pe animale.12 În timp ce animalele au tolerat inițial bine vaccinul și au avut răspunsuri imune robuste, ulterior s-au îmbolnăvit grav sau au murit atunci când sunt infectate cu virusul sălbatic. În mod clar, vaccinul le-a crescut susceptibilitatea la virus și le-a făcut să fie mai susceptibile de a muri din cauza infecției. 


2. Vaccinul ARNm Pfizer conține polietilen glicol (PEG), iar studiile au arătat că 70% dintre oameni dezvoltă anticorpi împotriva acestei substanțe. Acest lucru sugerează că PEG poate declanșa reacții alergice fatale la mulți care primesc vaccinul. Într-adevăr, la câteva zile de la eliberarea vaccinului, au început să apară rapoarte despre persoanele cu reacții anafilactice care pun viața în pericol, 13 ducând la avertismente că persoanele cu alergii cunoscute nu ar trebui să ia vaccinul Pfizer.14 De atunci, au fost raportate reacții anafilactice de către beneficiarii de vaccinul ARNm Moderna de asemenea.

3. Vaccinul ARNm vă determină corpul să producă anticorpi împotriva proteinei spike SARS-CoV-2, iar proteinele spike conțin, la rândul lor, proteine ​​omocite cu sincitină, care sunt esențiale pentru formarea placentei. Dacă sistemul imunitar al unei femei începe să reacționeze împotriva sincitinei-1, există posibilitatea ca aceasta să devină infertilă.

Aceasta este o problemă pe care niciunul dintre studiile privind vaccinul nu o analizează în mod specific. Vaccinarea în masă a femeilor aflate la vârsta fertilă împotriva COVID-19 ar putea avea consecința devastatoare a provocării infertilității în masă dacă vaccinul declanșează o reacție imună împotriva sincitinei-1. Petiția prevede că această posibilitate trebuie „exclusă absolut” înainte ca vaccinarea în masă să aibă loc.

4. Studiile au o durată mult prea scurtă pentru a permite o estimare realistă a efectelor secundare. În funcție de efectele respective, milioane de oameni pot fi expuși unui risc inacceptabil în schimbul unui beneficiu foarte minor.

Într-un interviu - al cărui fragment este prezentat în Raportul Corbett - Del Bigtree l-a întrebat pe Wodarg cum ne putem asigura că nu ajungem să facem cea mai mare eroare științifică din istorie cu această campanie de vaccinare. Wodarg a răspuns: 16

"Protejați-vă și protejați-vă vecinii și prietenii, astfel încât aceștia să nu primească acest vaccin ... Și trebuie să vă prezentați. Trebuie să le spuneți politicienilor că îi veți învinui pentru ceea ce fac cu asta. Cred că ceea ce se întâmplă ... este o mare trădare. Suntem trădați. Și oamenii care trădează în mod normal sunt pedepsiți și nu vom uita acest lucru dacă continuă să facă acest lucru cu noi. "


Libertatea sănătății subminată în numele „urgenței"

După cum a remarcat Corbett, chiar mai fundamental decât orice preocupare specială în materie de siguranță este faptul că o campanie de vaccinare de această magnitudine, utilizând o tehnologie complet nouă, stabilește „cel mai periculos precedent de sănătate publică din istoria umanității”. Drumând cu panică inutilă, mulți sunt acum dispuși să renunțe la orice fel de libertate în numele reacției la o urgență globală de sănătate.




„Una dintre aceste libertăți esențiale este capacitatea de a refuza o procedură medicală experimentală, libertate recunoscută în Codul de la Nürnberg din 1947 și consacrată în Pactul internațional privind drepturile civile și politice, care prevede că„ nimeni nu va fi supus fără consimțământul liber pentru experimentarea medicală sau științifică ", spune Corbett



„În ciuda faptului că studiile clinice din jurul acestor vaccinuri experimentale sunt în curs de desfășurare și că FDA însăși admite că există„ în prezent date insuficiente pentru a face concluzii cu privire la siguranța vaccinului în subpopulații, cum ar fi copii cu vârsta sub 16 ani, gravide și indivizii care alăptează și indivizii imunocompromiși și „riscul de îmbolnăvire vaccinată în timp, potențial asociat cu imunitatea în scădere, rămâne necunoscut”, guvernele din întreaga lume se gândesc să facă aceste vaccinări obligatorii sau să oblige oamenii să le ia împotriva voinței lor accesul lor la viața publică până când se supun acestei experimentări medicale.
Amenințarea cu forțarea sau forțarea oamenilor de a deveni cobai nevoiți într-un experiment medical în curs este imorală. Dar chiar și perspectiva aplicării unor astfel de mandate ar presupune ridicarea unui sistem de supraveghere și urmărire care amenință în continuare drepturile și libertățile de bază.

La urma urmei, pentru a determina cine a fost vaccinat - și, prin urmare, cine are voie să urce într-un avion sau să acceseze un stadion sau să intre într-un magazin cu o politică de vaccinare - va trebui să existe un sistem pentru identificarea și urmărirea fiecărui beneficiar al vaccinului. "

Într-adevăr, am scris mai multe articole care detaliază modul în care urmărirea stării de vaccinare va introduce un aparat de supraveghere mai mare decât orice am experimentat până acum. Acest sistem inițial de supraveghere a vaccinului va fi în cele din urmă legat de alte sisteme digitale, cum ar fi toate celelalte dosare medicale, identificare biometrică și un sistem bancar complet digital.

Implementarea unui sistem de credit social bazat pe Google, similar cu cel implementat în China în 2018, este foarte probabil, de asemenea. În cadrul unui sistem de credit social, punctele sunt acordate sau scăzute pentru anumite tipuri de comportament. Atunci când scorul dvs. scade sub un anumit punct, pedeapsa este îndeplinită sub formă de restricții de călătorie sau incapacitatea de a obține un împrumut, de exemplu.


„Există deja aplicații precum Digital Health Pass și CLEAR Health Pass, care prevăd o lume în care ID-ul nostru biometric va fi conectat prin intermediul smartphone-urilor noastre la datele noastre de sănătate pentru a acorda sau a refuza accesul din spațiile publice și evenimentele publice”, spune Corbett. „Odată ce vaccinurile COVID sunt distribuite pe scară largă, ar fi pur și simplu o chestiune de a lega fișa de vaccinare cu aplicația pentru permisul de sănătate pentru a preveni accesul persoanelor nevaccinate la orice spațiu dat ... Vaccinul COVID prezintă guverne, agenții de informații și corporații care au un interes direct în suprimarea disidenței, monitorizarea disidenților și controlul populațiilor lor cu ocazia perfectă de a face din astfel de sisteme un element permanent al vieții de zi cu zi. După ce „amenințarea” imediată a crizei declarate de sănătate publică dispare, publicul este deja avertizat că aceste aplicații vor fi tranziționate fără probleme în monitorizarea generală a populației. ” Precedentul creat acum este unul care, în viitor, va acorda autorităților din domeniul sănătății „dreptul” de a forța asupra noastră orice număr de medicamente experimentale, vaccinuri și tehnologii în numele sănătății publice. Dacă dreptul de a refuza o procedură medicală experimentală nu este confirmat acum, întreaga populație a pământului va fi disponibilă pentru experimentare fără recurs.



Noi tehnologii medicale în curs de dezvoltare


În timp ce vaccinurile COVID-19 nu conțin microcipuri activate pentru urmărire, ne uităm într-adevăr la un viitor în care etichetele cuantice cu puncte și biosenzorii hidrogel vor fi probabil folosiți în administrarea vaccinului și vor permite mult mai mult decât simpla identificare sau urmărire a stării dumneavoastră de vaccinare.

Vor putea colecta și transmite tot felul de informații despre ceea ce se întâmplă în corpul tău. Ramificațiile transmiterii tuturor acestor date biologice către o mașină bazată pe inteligență artificială condusă de o elită tehnocratică îndreptată spre a deține toate resursele lumii este presupunerea oricui.

Deja, există un studiu în desfășurare pentru a evalua modul în care un biosenzor implantabil, care monitorizează continuu chimia corpului, poate fi utilizat ca sistem de avertizare timpurie pentru focare de boli, atacuri biologice și pandemii, prin trimiterea unui semnal atunci când detectează apariția unei infecții. Alte tehnologii medicale în curs de dezvoltare includ:

Vaccinuri comestibile
Sisteme de administrare a vaccinului controlate de la distanță - De exemplu, o sferă cu plasă de hidrogel care conține un vaccin poate fi injectată sub piele și, atunci când înghiți o anumită substanță care dizolvă hidrogelul, vaccinul este eliberat. Dovada conceptului pentru acest lucru a fost demonstrată în 2014
Nanoroboti ADN autonomi care pot transporta sarcini utile moleculare în celulele voastre
Microdispozitive care schimbă forma numite „teragrippers” care, atunci când sunt introduse în tractul gastro-intestinal, extind administrarea medicamentului

După cum a remarcat Corbett:
"Nanoboti. Dispozitive bioelectronice care schimbă forma. Vaccinuri controlate de la distanță. Aceasta nu este chestiunea științifico-fantastică, ci a faptului științific, iar precedentul care este stabilit în timpul erei COVID pentru a grăbi utilizarea tehnologiilor medicale experimentale și nedovedite pe spate. a unei crize declarate este același precedent care ar putea fi folosit pentru a împiedica publicul aceste tehnologii injectabile în viitor ...

Aceste produse injectabile fac parte dintr-un sistem elaborat de control biologic, economic și politic care este finanțat de existența unor interese speciale puternice. "


Fapte incontestabile


In timp ce elita tehnocratică din spatele Marii Resetări insistă că nu există nimic nefaste în niciuna dintre aceste tehnologii experimentale, inclusiv vaccinurile ARNm, faptul că ne vor conduce într-un viitor pe care o mare majoritate a oamenilor nu l-ar alege niciodată, având în vedere șansa, pare inevitabil. Note Corbett: 20 „În pofida protestelor celor care au ca interes Bill Gates, care au un interes financiar în aceste vaccinuri experimentale și ale corporațiilor Big Pharma care vând aceste vaccinuri, precum și ale guvernelor cărora li se acordă mită21 de către cartelul internațional de sănătate publică pentru a achiziționa aceste vaccinuri și publicului să le accepte și mass-media corporativă care se bazează pe aceste corporații Big Pharma pentru dolarii lor publicitari, unele fapte despre aceste noi vaccinuri împotriva coronavirusului sunt incontestabile: • Sunt cele mai grăbite vaccinuri dezvoltate vreodată. • Producătorii au primit imunitate totală împotriva răspunderii în cazul în care vaccinurile lor experimentale cauzează răniri.22 • Studiile clinice care testează siguranța acestor injecții nu sunt finalizate, ceea ce înseamnă că fiecare membru al publicului care ia una este acum un cobai uman într-un experiment medical în desfășurare cu populația planete

• Vaccinurile cu ARNm Pfizer și Moderna sunt ele însele parte a unei clase experimentale de injecție care nu a fost niciodată dată publicului; • Aceste vaccinuri nu au fost testate pentru capacitatea lor de a preveni infecția sau răspândirea SARS-CoV-2 și nu sunt destinate acestui lucru. • Și nu există absolut date pe termen lung despre aceste vaccinuri pentru a determina care pot fi efectele lor asupra fertilității, potențialului de amorsare patogenă, 23 sau orice altă reacție adversă gravă. Faptul că acesta reprezintă cel mai nesăbuit și descumpănit experiment din istoria lumii este de necontestat. Niciodată nu au fost presate miliarde de oameni să se supună unei proceduri medicale complet experimentale și invazive pe baza unei boli cu o rată de supraviețuire mai mare de 99% ... Cu siguranță, cei care doresc să fie subiecții de testare în acest experiment în curs ar trebui să fie liberi să se transforme în cobai pentru producătorii Big Pharma. Însă fiecare mandat sau constrângere de a forța vaccinul asupra unui destinatar care nu dorește creează un precedent periculos, un precedent care va duce într-o zi la o populație urmărită și supravegheată, incapabilă să reziste următoarei generații de bioelectronică injectabilă. Acesta nu este un joc, nu este un test. Miliardelor de oameni li se cere să participe la un experiment gigantic, nu doar un experiment de tehnologie medicală, ci un experiment de conformitate și încredere oarbă. Presiunea de a spune da și de a merge împreună cu mulțimea în acest experiment este enormă. Dar dacă pierdem libertatea de a spune „nu” la acest lucru, atunci putem pierde controlul asupra autonomiei noastre corporale - și, în cele din urmă, asupra umanității noastre - pentru totdeauna ”.

One of the Most Powerful Videos I've Ever Seen

The following video from Barbara Loe Fisher is one of the most powerful videos that I have ever seen. I am hopeful that watching this video will inspire you to take up the cause and join the fight for vaccine freedom and independence.

There is a cultural war and collusion between many industries and federal regulatory agencies that results in a suppression of the truth about vital important health issues. If this suppression continues we will gradually and progressively erode our private individual rights that our ancestors fought so hard to achieve. Please take a few minutes to watch this video.

https://www.youtube.com/watch?v=OJcGGn1PR-A&feature=emb_rel_end 


SD





Niciun comentariu: