12.5.15

Grupul Prospectiv si-a incetat activitatea pe facebook

Din acest moment, Grupul Prospectiv si-a incetat activitatea pe facebook.  Picatura care a umplut paharul a fost a doua suspendare a accesului la contul de facebook al titularului co-fondator al Grupului Prospectiv.

Activitatea Grupului trebuie ca o fi suparat prea multi si n-a satisfacut destui...

Cei care doriti sa continuam prospectiv conversatia, sunteti invitati s-o faceti aici, la blog sau la Grupul Prospectiv gazduit de Google pe care-l puteti accesa la:  http://groups.google.com/d/forum/grupulprospectiv



3 comentarii:

Anonim spunea...

Probabil ca GP reusise sa devine un think tank independent, lucru incomod pentru cei ce doresc monopolul informatiei doar in mana catorva maini autorizate.

Pacat ca GP nu a avut mai multi administratori care sa fi mentinut controlul dupa ce contul lui Prospectiv A-Z a fost sabotat.

Este greu sa oferi un dialog virtual mai comod decat cel oferit de Facebook Groups. Ar merita insa luat in calcul instalarea unui BuddyPress in platforma blogului prospectiv, urmarindu-se recontruirea comunitatii GP de pe facebook pe un server si o platforma independente. Probabil ca acest lucru merita incerca mai demult, insa niciodata nu este prea tarziu.

Inchei prin a-l felicita pe Prospectiv A-Z pentru ceea ce a realizat in cei 2 ani de administrare a GP. Sper ca GP sa nu moara exact atunci cand incepuse sa isi atinga obiectivele.

smaranda dobrescu spunea...

Anonim, Imi exprim placerea si multumirea pentru parerile exprimate despre GP si despre Prospectiv A-z, administratorul si sufletul acestui grup de discutii. Grupul a antamat discutii din toate domeniile publice, teme care ne framanta pe toti. Totusi, trebuie sa recunoastem ca opiniile expuse acolo proveneau din partea unui grup de maxim 20 persoane, fiind inca 300 membri care nu ne-au onorat niciodata cu prezenta sau opinii. De aceea, refacerea identica a grupului de pe FB nu mi se pare utila. Ne vom bucura de orice membru al grupului care solicitand calitatea de membru va dovedi si interes firesc si onest fata de toti membrii grupuluisi implicit fata de temele abordate. Sau invers..
Despre posibilitatile de usurare a comunicarii prin apelarea la un software adecvat, suntem bucurosi sa discutam.

Dr. Mihai Ion Turcu - Man, univ.em. spunea...

Fara sa am idee cum, posibilitatea unui dialog pe marginea articolului publicat de un autor,este in favoarea creativitatii in grup.